luni, aprilie 22

O promisiune făcută de PNL românilor devine realitate!

Racordarea la gaze a tuturor clienților casnici este de acum gratuită, indiferent de distanța gospodăriei lor față de cea mai apropiată conductă. Costul lucrării va fi suportat de către compania de distribuție. Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei a aprobat un ordin în acest sens, prin care se stabilesc cheltuielile pe care trebuie să le suporte distribuitorul.

Guvernul PNL folosește toate pârghiile pe care le are legal la dispoziție pentru a crește nivelul de trai al românilor, iar unul dintre proiectele PNL încă de la preluarea guvernării a fost acela de a aduce gazul românesc în casele românilor. În acest sens, Guvernul PNL a lansat apelul de proiecte pentru programul de extindere a reţelelor de distribuţie a gazelor naturale în localităţile din România care nu dispun de aceste utilităţi. Bugetul programului este de peste un miliard de euro, pe o perioadă de patru ani de zile.

România, deși este printre ţările cu cele mai mari resurse de gaz natural din Uniunea Europeană, are cel mai mic procent din populaţie racordat la reţeaua de gaz, doar 36% dintre cetăţeni. Acum, prin noua reglementare este oferită posibilitatea tot mai multor români să fie racordaţi şi să beneficieze de acest serviciu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *