marți, aprilie 23

Lucrările din Tecuci ar putea fi oprite temporar

Municipiul Tecuci arată mai rău decât un sat izolat din munți. Nu, nu datorită lipsei de fonduri, mai degrabă a lipsei de interes din partea administrației PNL-GEGI.

Lucrările executate în prezent în centrul Municipiului Tecuci ar putea fi oprite temporar, din cauza unor posibile nerespectări legale. Siguranța rutieră este puternic afectată din cauza lucrărilor executate cu neglijență de actualul constructor.

Gropi nesemnalizate, șanțuri acoperite sub nivelul carosabilului, zone pietonale nepracticabile din cauza depozitării mormanelor de pâmânt, sunt doar câteva probleme generate de lucrările executate cu buna știință a administrației PNL-GEGI.

Conform legislației în vigoare,  constructorul trebuie să anunțe în prealabil către autoritățile competente în ce zone va impune restricții rutiere, durata acestora și să solicite avizul poliției. La Tecuci, legea nu se mai aplică de multă vreme.

Prefectul județului Galați, Claudiu Gavril, a solicitat verificări și clarificări cu privire la modul de restricționare al traficului în Municipiul Tecuci

Agenții economici care desfășoară cursuri auto pentru camioane și autovehicule mici sunt nemulțumiți de actualele măsuri de restricționare a traficului fără un orar stabilit în prealabil. Municipiul Tecuci riscă să suspende activitatea examenelor auto deoarece NU se mai pot respecta traseele pentru examen dar și din cauza infrastructurii rutiere precare.

Tecucenii ar putea fi nevoiți să finalizeze examenul auto (proba practică) în Municipiul Galați, dacă situația drumurilor nu se va rezolva într-un termen rapid.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *