sâmbătă, mai 18

Cătălin Hurdubae sare de la PSD la PMP după ce a fost exclus din partid

Filiala PMP Galaţi a anunţat că şi-a mărit echipa cu încă un membru, mai exact, fostul agent de asigurări şi primar sezonier, Cătălin Hurdubae.

În toamna anului 2019, publicaţia jurnalistul.eu scria despre diversele întâlniri dintre Hurdubae şi mai mulţii membri UNPR însă negocierile nu s-au finalizat cu bine.

Fostul primar al municipiului Tecuci, Cătălin Hurdubae, a devenit ieri, membru al Partidului Mişcarea Populară.

„Urmează o nouă perioadă de redută electorală, în care noul nostru coleg ni se alătură, prin implicare directă, asumată, prin a pune umărul pentru a duce la bun sfârşit poiectele pe care ni le-am propus, ca partid, în următorii patru ani. Suntem o echipă vocală, dinamică şi consecventă, care nu s-a descurajat, n-a dat niciun pas înapoi de la proiectele sale politice şi administrative, indiferent de circumstanțe şi urmările de moment, ale acestora. Îi urăm bun venit domnului Hurdubae, îi mulțumim pentru încredere şi îi dorim succes alături de noi!”, a scris pe Facebook președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache.

Astfel, Hurdubae CREDE că are un loc pe listele PMP pentru alegerile parlamentare, după ce a pierdut cu un scor umilitor la Tecuci din partea PSD.

Dupa Iulian Mircea si Danut Pintilie, fostul city-manager, respectiv fostul viceprimar care au trecut la PRO Romania, acum este randul lui C. Hurdubae sa schimbe barca.

Oare senatorul FALIMENT, Ionel Daniel BUTUNOI, se va duce la UDMR?

Reamintim că, fostul primar C. Hurdubae este anchetat în prezent de DNA şi ANI pentru delapidare şi fraudă din banii publici, fiind chemat de mai multe ori să dea declaraţie la sediul DNA Galaţi.

1 Comment

  • Ion Cristinel

    L-a cautat Elena Basescu si i-a spus ca daca tot a infrant la Tecuci sa faca succesuri mari peste toata tara ca sa vorbeste si oamenii cu el ca acum oamenii rai din Tecuci care nu l-a votat cand el a dezasfaltat atatea strazi si canale.In fine,ea a spus mai multe dar atat s-a inteles…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *