joi, mai 2

O nouă zi de haos în Tecuci. Un tir a rămas împotmolit pe o arteră principală din oraș

Nu este de mirare că iarna i-a luat prin surprindere pe directorii PNL de la CUP, cu toate că au fost emise avertizări peste avertizări pe toate posturile de televiziune și în presa locală. Vezi aici 

 

Tecuciul este îngropat în noroi, zăpadă, polei și nepăsare din partea autorităților. Până la ora transmiterii acestui material, pe străzile din Tecuci nu s-a aruncat nici măcar cu o mână de nisip din bani publici, doar din curțile oamenilor.

 

 

Dacă acum 2 ani, prin iarna anului 2020, după o ninsoare de nici 1 cm primarul ipocrit urla și trâmbița cerând demisia conducerii CUP, acum când si-a pus oamenii lui (Vezi articol), după 15cm de zăpadă nu mai suflă nimic. Nu tu un utilaj de deszăpezit, nu tu o sărăriță, nimic.

 

 

Unii poate chiar vor fi amendați pentru că murdăresc carosabilul, dar ce să te faci când unul dintre directori are clase cât să dai de permis iar altul nu-și dă seama nici pe unde se intră în curtea societății.

 

 

 

 

Astăzi, un autocamion a rămas împotmolit la orele prânzului pe strada Nicorești, aproape de intersecția cu Gh. Petrașcu (rond Kaufland). Locuitorii din zonă s-au arătat indignați de haosul  cauzat de primarul GEGI și de Inactivitatea administrației  PNL după aproape 18 ore de ninsori.

 

 

Totodată,  mai multe camioane au format o coloană de sute de metri pe segmentul de drum Gara de Nord – Str. Transilvaniei, blocând circulația și afectând infrastructura șubredă din zonă, chiar daca primarul  GEGI s-a lăudat că odată deschisă centura, nu va mai fi trafic greu în oraș.

 

Cu majoritate PNL în Consiliu Local și directori  la toate societățile,  actuala administrație  PNL a arătat că  atât poate: haos, dezastru și incompetență.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *