vineri, mai 3

Direcția de Asistență Socială a fost călcată de hoți. Suntem mai săraci cu 80 de kg de fasole

Pe când toți tecucenii erau atenți cum se ceartă directorii între ei pe tema deszăpezirii, hoții dădeau spargerea la Direcția de Asistență Socială din Tecuci.

Nu au furat bunuri, documente sau bani, toată aventura s-a rezumat la câteva zeci de kg de fasole și cine știe, poate niște zahăr.

Toată isprava s-a petrecut în acest weekend și a fost descoperită de funcționarii publici din cadrul Direcției de Asistență Socială abia luni dimineața.

„Nu lipseşte altceva decât fasolea din magazie. Spaima noastră cea mare a fost să nu fi dispărut computerele pe care se află evidenţa noastră cu cei în drept să primească ajutoare sociale”, a precizat directoarea Mariana Manole pentru Radio Tecuci.

Sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Tecuci se afla la aproximativ 200 de metri de sediul Poliţiei Locale Tecuci, dar nicio patrulă a poliţiştilor locali nu a sesizat nimic suspect până luni la momentul reclamării spargerii.

Sunt vizualizate la acest moment imaginile înregistrate de camerele de luat vederi amplasate în oraş, pe străzile din jurul Direcţiei de Asistenţă Socială.

Sursă: Radio Tecuci (Cristian Pohrib)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *