vineri, mai 17

VIDEO. Asfalt turnat în bătaie de joc în Tecuci, direct pe pâmânt

Strada Elena Doamna, o arteră intens circulată din Tecuci, stradă care face legătura între centrul orașului și mai multe cartiere limitrofe, a fost asfaltată astăzi, 13.04.2023, în batjocură pentru banii publici.

Drumarii contractați de administrația PNL-GEGI au asfaltat doar șanturile săpate pentru modernizarea rețelei de apă, lăsând în urmă alte gropi și denivelări pe carosabil.

Indiferența administrației locale îi va costa aprig pe tecuceni în următorii ani, când, banii din împrumutul contractat de PNL-GEGI va trebui rambursat iar taxele și impozitele locale vor crește semnificativ.

 

Asfalt turnat fără simț răspundere, străzi cât o pistă de biciclete dar și alte lucrări neconforme, toate aceste aspecte ne-au costat până acum sute de mii de euro, din bani publici.

Un alt  segment de drum de pe strada Ana Ipătescu, a fost sparg la doar două zile de la turnare. Stratul de sfalt, pe o porțiune de mai bine de 10mp, a fost spart la prima oră a dimineții pentru noi lucrări, bineînțeles, pe banii tecucenilor. Citește mai mult ACUM

Video: I.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *