joi, mai 2

Grosimea contează, domnule primar!

Mai multe nereguli ies la iveală cu privire la “asfaltările” administrației PNL realizate din împrumutul de 300 miliarde lei vechi al Tecuciului pe viitorii 30 de ani.

Cu siguranța strada ta sau a mamei tale nu a fost asfaltată, dar acest “munte” de bani pentru vom plăti cu toții a fost folosit pentru a “cumpăra” voturi în cartierele unde primarul a pierdut în 2020. LUX!

Un tecucean a semnalat că „Vlad Țepeș” din cartierul Tecuciul Nou, “asfaltată” săptămânile trecute de ochii lumii, are doar jumătate din grosimea LEGALĂ pentru a putea fi dată circulației.  Vezi ce grosime trebuie să dețină asfaltul


Furtul din grosimea sau lățimea optimă a benzilor de circulație sunt practici des întâlnite în administrațiile liberale. (Vezi reportaj) Deci, doar jumătate de cantitate (3 cm) de asfalt turnat = jumătate din împrumut furat.

La un calcul simplu se folosește o cantitate de bitum înjumătățită, astfel de asfaltează două străzi la preț de una, dar de plătesc banii pe două!

Indiferența unei administrații eșuate se poate observa de către orice tecucean care deține o ruletă!

Asfaltările în bătaie de joc, dar plătite cu sute de mii de euro, ne arată cum am eșuat ca popor în ultimii 30 de ani, înghițind astfel de lucrări spre bucuria altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *