luni, aprilie 29

Update Petrecăreții de la Barcea au fost amendați. Polițiștii s-au sesizat

Manele și urlete la o benzinărie din comuna Barcea, situată la doi pași de sediul poliției.

Un grup de oameni,  cel mai probabil din comuna Ivești au dat manelele la maxim și au început să urle, tulburând liniștea locuitorilor din apropiere.

Ba mai mult, unul dintre ei, cu apucături de SpiderMan, s-a urcat pe o mașină și a început să danseze pe ritmuri de manele.

Scena a avut loc la o distanță de aproximativ 300 de metri de sediul poliției din localitate.

Petrecăreții riscă să fie amendați conform legii 61/1991.

Update: Polițiștii s-au sesizat și au luat măsuri.

În urma unui articol și a unor imagini apărute într-o publicație on-line, în care se observă câteva persoane care s-ar manifesta zgomotos în perimetrul unei stații peco din localitatea Barcea, județul Galați, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea identificării celor din imagini, a stabilirii situației de fapt și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

 

În cursul dimineții de astăzi, 26 februarie 2024, polițiștii au identificat toate persoanele, fiind vorba de cinci bărbați cu vârstele cuprinse între 20 și 23 de ani, 4 dintre aceștia din comuna Ivești, județul Galați, iar unul din comuna Saligny, județul Constanța.

 

De asemenea, s-a stabilit că, în cursul nopții de 25 februarie 2024, în jurul orei 22:30, cei cinci s-au manifestat în maniera descrisă, motiv pentru care față de fiecare dintre aceștia a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 200 lei, în baza prevederilor Legii 61/1991, republicată, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *