joi, mai 2

Un “permis de Tecuci” pierdut în urmă cu 5 ani a fost găsit și redat tecucenilor de fostul Prefect

Un scandal s-a iscat în ultimele zile în Tecuci din cauza deschiderii unui punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Primarul Grigore Costin anunță că i-a fost furat ”Permisul de Tecuci”, proiectul care a fost în atenția tecucenilor și în urmă cu 5 ani, dar care NU s-a realizat decât după intervenția Prefectului, tecuceanul Claudiu GAVRIL, din acest an.

 

În perioada 2020 – 2024 s-au efectuat doar înmatriculări, radieri, transcrieri, și alte servicii conexe.

În perioada 2020 – 2024, după cum reiese și din adresa de mai sus, la Tecuci au fost realizate DOAR înmatriculări, radieri, transcrieri, și alte servicii conexe.

Totuși, începând cu 22 aprilie 2024, se vor putea realiza următoarele servicii și la punctul secundar din Tecuci pe linia de PERMSIE: 

  1. preschimbare permise românești cu valabilitate expirată/dublicate
  2. eliberarea dovezilor/permiselor de conducere
  3. modificare date permise de conducere românești
  4. preluare imagini permise de conducere
  5. programare candidați la proba practică a examenului în vederea obținerii permisului de conducere

La noul punct de lucru se vor preschimba și permise de conducere, după depunerea documentelor fiind eliberate, pe loc, și adeverințe de circulație. Așadar, până acum, tecucenii își depuneau actele pentru permis și primeau dovadă de circulație doar dacă mergeau la sediul de la Galați, lucru care de acum înainte nu va mai fi necesar, a scris pe pagina sa de Facebook  fostul prefect al județului Galați, Claudiu GRAVIL.

Pentru tecuceni contează, după atâta timp, că are loc descentralizarea și scutirea de drumurile făcute la Galați . În curând ar putea să urmeze la Tecuci și efectuarea vizitelor la comisiile medicale pentru persoanele cu dizabilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *