luni, mai 13

Haos administrativ în cadrul Poliţiei Locale Tecuci

După demiterea fostului director, Marin Moraru, ies la iveală problemele administrative lăsate în urmă de întreaga administraţie PSD-Hurdubae.

Lipsa echipajelor din teren, lipsa unor profesionişti la dispecerat, critici din partea conducerii Politiei Muncipale pentru lipsa de acţiunilor privind respectarea legislaţiei rutiere, protejarea angajaţilor mai vechi şi reducerea normei de muncă pentru aceştia in defavoarea colegilor mai tineri care lucrează în plus, acestea sunt doar o parte din neregulile actuale din cadrul Poliţiei Locale din Tecuci.

 

Lipa personalului calificat si capabil să realizeze acţiuni complexe de cercetare, intervenţie si prevenire a dus la denigrarea treptată a acestei instituţii de mare importanţă locală.

Soluţia este aducerea unui om nou din exterior pentru o reformă generalizată şi care poate să strunească personalul şi să îl ducă la un nivel de performanţă ridicat.

 

Actualul interimar, Romeo Matei este total depasit de situatie si deja se fac presiuni asupra cadrelor tinere si protejeaza politistii vechi prin munca de birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *