sâmbătă, mai 18

Dr. Constantin Dinu este noul manager al Spitalului „Anton Cincu” din Tecuci

Noul manager al Spitalului Municipal “Anton Cincu” din Tecuci este de astazi unul dintre cei mai cunoscuti medici romani, nu doar pe plan national ci si pe plan international. Este vorba de Dr. Constantin Dinu. S-a nascut la Brasov, in urma cu 63 de ani. A urmat cursurile Liceului de Informatica, dupa care a urmat Institutul de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala, pe care a absolvit-o in 1983.

 

Dl Dr. Constantin Dinu este Doctor in Stiinte Medicale, si a participat la numeroase conferinte nationale si internationale, fiind des invitat mai ales in Statele Unite ale Americii la simpozioane privind in special Medicina de preventie a cancerului,dar si alcoolismului si consumului de droguri. Dr. Constantin Dinu are o vechime in munca de 36 de ani.

 

Este redactor al revistei “Viata si Sanatate”, fost realizator de emisiuni TV pe teme medicale la TVR, Realitatea TV, Antena 1 si Speranta TV“, si detinator al marelui Premiu al Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania pentru emisiunea TV “Miracolul Organismului Romanesc”. Este autor si coautor al mai multor carti de specialitate.

Dr. Constantin Dinu o va inlocui astfel in functie pe Monica Diaconu, pusa interimar in functia de manager al spitalului tecucean de fosta administratie PSD, si care era cunoscuta in Tecuci mai mult ca fost detinatoare a clubului de streptease de la Gara de Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *