vineri, iulie 26

Padocul din Tecuci, o afacere pentru autorităţi

În peste 10 ani de când a fost înfiinţat, nicio administraţie locală nu s-a preocupat de acest subiect, fie că a fost vorba de alianţă USL (PSD+PNL) sau o majoritate toxică PSD din perioada 2016-2020.

Astăzi, situaţia animalelor din padoc este îngrijorătoare. Condiţiile în care acestea sunt îngrijite sunt sub orice nivel de toleranţă şi toţi directorii ridică din umeri.

În campania electorală din 2020, actualul edil, Lucian Cosin a promis că se va ocupa de acest subiect şi va incerca să soluţioneze problema, oferind unui ONG dreptul de a administra padocul şi totodată că va construi un alt padoc la ieşirea din oraş, pentru a nu mai deranja cetăţenii cu zgomotul şi mirosul supărător din cauza condiţiilor deplorabile în care sunt ţinute animalele.

Tecucenii au ales în Septembrie 2020 un Primar care iubește animalele și mai ales câinii, ceea ce înseamnă că aceste suflete nu vor rămâne uitate!

Domnul Adi Isarii, un cetățean implicat care de câțiva ani se preocupă de soarta sufletelor de la Padoc, a obiținut promisiunea că primarul se va implica în salvarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *