luni, mai 13

Inchisoare pe viată pentru un tânăr de 22 de ani

Criminalul care a ucis anul trecut o batrana la Ivesti, pentru o pereche de cercei si doi lei, a fost condamnat la inchisoare pe viata.
Marius Găinăgrasă avea, în 2020, 22 de ani și un cazier destul de consistent. În plus, după ce trecuse prin diverse forme de reeducare, la care fusese condamnat de justiție pentru fărădelegile comise, luase obiceiul de a se droga.
Aurolacul îi era cel mai la îndemână, așa că în dimineața zilei de 24 martie 2020, la o săptămână după ce în România fusese instituită starea de urgență pe fondul pandemiei, a tras cateva guri de bronz din pungă și a plecat prin sat sa faca rost de bani. A ajuns la casa batranei in varsta de 80 de ani.
A ucis-o cu un topor si a jefuit-o de doi lei, cat avea batrana in casa si i-a smuls si cerceii din urechi. Reținut de polițiști sub acuzațiile de omor și tâlhărie, individul a fost arestat și judecat.
În ajun de Crăciun, a primit și sentința, dată în primă instanță de Tribunalul Galați: detenție pe viață și obligarea la plata sumei de 100.000 de lei cu titlu de despăgubiri pentru fiica victimei. Hotărârea nu este definitivă, ea fiind deja atacată la Curtea de Apel de către condamnat.
Sursa: radiotecuci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *