sâmbătă, mai 18

Educație: În siguranță la Școala Viitorului. Proiect lansat de Kaufland România

Proiectul „În siguranță la Școala Viitorului!” al Școlii Gimnaziale ,,Sf. Stelian” Umbrărești – Deal, județul Galați, este realizat cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului StartONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow și are drept scop creșterea siguranței elevilor în școli și accesul la echipamentele necesare desfășurării actului de învățare în condiții optime.

Proiectul propus contribuie la instruirea elevilor si cadrelor didactice  în vederea participării cu succes  la activitățile educationale, prin utilizarea platformelor și aplicațiilor destinate acestui tip de învățare, prin asigurarea condițiilor sanitare optime pentru desfășurarea acestora.

Prin acest proiect se dorește continuarea proiectului „Scoală pentru viitor!” implementat anul trecut prin proiectul Start ONG, reușind să facilităm adaptarea învățării online pentru 20 de elevi și 5 cadre didactice, prin dotarea unității școlare cu 20 de tablete și 5 laptopuri, urmând achiziționarea unei table interactive.

Modernizarea sălilor de clasă, conducerea actului educațional către digitalizare și implicarea elevilor și a părinților în viața școlară sunt elemente care conduc garantat către succesul școlar al elevilor.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *