sâmbătă, mai 18

Percheziții pe raza comunelor Matca, Munteni și Țepu

Captură record pentru IPJ Galați. Polițiști din diverse structuri din cadrul IPJ Galați printre care și polițiști din Municipiul Tecuci, au participat ieri, 21 septembrie 2021, la o amplă acțiune realizată pe raza județului Galați. 

Polițiștii au surprins în flagrant mai multe persoane cu vârste cuprinse între 52 și 62 de ani în timp ce au sustras o cantitate de peste 300 de litri de combustibil petrolier (gazolină).

În aceeași zi, au fost aplicate 9 mandate de percheziție domiciliară în comunele Matca, Țepu și Munteni, unde, polițiștii au găsit aproximativ 6.5 tone de combustibil.

După administrarea probatoriului în cauză și după audierea celor 9 persoane, care au fost conduse la sediul IPJ Galați, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de 4 dintre acestea.

În cursul zilei de astăzi, cei patru urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *