miercuri, mai 15

Performanță în sportul tecucean. Peste 400 de medalii de aur câștigate în decursul anilor

Gabriel Danu, multiplu campion național al României, antrenează astăzi peste 60 de mici campioni la sala din incinta Școlii Sportive din Tecuci.

Tineri de toate vârstele, de la cele mai mici înălțimi până la profesioniști, sunt în fiecare săptămână la antrenamentele lui.

În decursul celor 6 ani de activitate, spartanii din cadrul clubuui KICKBOX & MUAY THAI TECUCI, au participat la peste 50 de competiții la nivel național, aducând acasă aproximativ 500 de medalii din care peste 400 de medalii de aur.

În același timp, sportivii tecuceni au strâns peste 30 de titluri de campion național, punând Tecuciul pe harta sportului românesc.

Sportul tecucean se confruntă cu multe lipsuri, atât în ceea ce privește condițiile de desfășurare ale antrenamentelor dar și al susținerii financiare pentru a participa la competiții.

Ani la rând, autoritățile publice au finanțat discreționar anumite cluburi/asociații sportive fără ca acestea să facă performanțe reale, în timp ce actorii privați cu posibilități financiare, cu mici excepții, ignoră susținerea sportulului.

 

Clubul continuă înscrierile la grupele de copii, juniori și seniori.

Informații la telefon: 0736234842

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *