sâmbătă, mai 18

Accident suspect în comuna Munteni. O femeie a fost lovită de o mașină neasigurată la staționare

Miercuri, 6 octombrie., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați cu privire la faptul că, la Spitalul Municipal Tecuci, s-a prezentat o femeie care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din verificările efectuate, a reieșit că, în aceeași zi, în jurul orei 11.30, un bărbat, de 32 de ani, ar fi oprit autoturismul pe care îl conducea, pe o stradă din localitatea Munteni, și ar fi coborât de la volan, fără a acționa frâna de staționare, după care s-ar îndepărtat de vehicul. Întrucât acesta s-ar fi pus în mișcare, îndreptându-se spre o autoutilitară staționată, victima, o femeie, de 24 de ani, pasageră în autoutilitară ar fi încercat să oprească autoturismul, așezându-se între cele două vehicule, fiind astfel rănită ușor.

Întrucât conducătorul autoturismului a plecat de la fața locului fără încuviințarea polițiștilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *