vineri, aprilie 19

Spitalul de Psihiatrie din Galați angajează personal

Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” din Galaţi organizează concurs de recrutarre pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, de execuţie, vacante, după cum urmează:

  • 4 posturi de asistent medical generalist debutant/asistent medical general ist/asistent medical generalist principal, cu studii superioare de lungă durată/superioare de scurtă durată/postliceale, în secţiile cu paturi de psihiatrie;
  • 1 post de asistent medical generalist debutant/asistent medical generalist/asistent medical generalist principal, cu studii superioare de lungă durată/superioare de scurtă durată/postliceale, în Centrul de Sănătate Mintală.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt:
– Asistent medical principal cu studii superioare de lungă durată (S): diplomă de licenţă în specialitate; examen pentru obţinerea gradului de principal
minimum 5 ani vechime ca asistent medical.
– Asistent medical cu studii superioare de lungă durată (S): diplomă de licenţă în specialitate; minimum 6 luni vechime ca asistent medical.
– Asistent medical debutant cu studii superioare de lungă durată (S): diplomă de licenţă în specialitate; fără vechime.
– Asistent medical principal cu studii superioare de scurtă durată (SSD): diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate; examen pentru obţinerea gradului de principal; minimum 5 ani vechime ca asistent medical.
– Asistent medical cu studii superioare de scurtă durată (SSD): diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate; minimum 6 luni vechime ca asistent medical.
– Asistent medical debutant cu studii superioare de scurtă durată (SSD): diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate; fără vechime.
– Asistent medical principal cu studii postliceale (PL): diplomă de bacalaureat şi diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976 -1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare; examen pentru obţinerea gradului de principal; 5 ani vechime ca asistent medical.
– Asistent medical cu studii postliceale (PL): diplomă de bacalaureat şi diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997; 6 luni vechime în specialitate.
– Asistent medical debutant cu studii postliceale (PL): diplomă de bacalaureat şi diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997; fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 decembrie 2021, ora 12.00, termenul limită de depunere a dosarelor
  • 30 decembrie 2021, ora 09.00: proba scrisă
  • 07 ianuarie 2022, ora 09.00: proba interviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *