miercuri, iunie 12

Doi bărbați din Municipiul Tecuci au fost arestați

          La data de 12 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul I.P.J. Galați – Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au identificat și reținut pe raza municipiului Tecuci, din județul Galați, doi bărbați față de care erau emise mandate de arestare europene de autoritățile din Belgia și Germania, după cum urmează:

Un bărbat în vârstă de 36 ani, din municipiul Tecuci, față de care s-a solicitat arestarea în vederea predării în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Belgia pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor;

          Un bărbat în vârstă de 32 ani, din orașul Murgeni, județul Vaslui, față de care s-a solicitat arestarea în vederea predării în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Germania pentru comiterea infracțiunii de furt.

Cele două persoane au fost prezentate Parchetului Curții de Apel Galați și apoi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galați pe bază de ordonanță de reținere.

          Tot în cursul zilei de 12 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul I.P.J. Galați – Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, l-au identificat și reținut pe raza municipiului Tecuci, din județul Galați pe un bărbat, în vârstă de 33 ani, domiciliat în municipiul Tecuci, împotriva căruia Tribunalul Galați a emis, la data de 06.01.2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de tantativă la omor.

Persoana în cauză, condamnată la o pedeapsă de 7 ani și 8 luni închisoare, a fost condus și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *