vineri, mai 17

Tragedie în județul Bacău. Un tată și-a aruncat fiii săi minori în râul Siret, după ce acesta s-a certat cu soția sa

Tragedie în această după-amiaza, în județul Bacău. Un bărbat s-a aruncat cu fiii sai, după ce s-a certat cu soția sa. Polițiștii și pompierii sunt în alertă în acest moment, fiindcă bărbatul este de negăsit. Nu se știe exact dacă bărbatul s-a aruncat sau nu.

Reprezentanții IPJ Bacău au transmis că la ora 13.10 au fost sesizati prin apel 112 de către o femeie de 23 de ani despre faptul că, soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, a luat cei doi copii minori, o fetiță de 5 luni si un băiețel de 4 ani și a părăsit domiciliul, amenințând că se va sinucide împreună cu aceștia în barajul de acumulare din comuna Racaciuni.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, iar la 13.26 unul dintre agenți a observat pe luciul de apă corpurile a doi minori care pluteau.

Acesta a intrat imediat în apă, i-a scos la mal, le-a acordat primul ajutor, pana ce la locul incidentului au ajuns medicii, manevrele de resuscitare fiind continuate de aceștia.

Din pacate a fost declarat decesul acestora. Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Reprezentanții ISU Bacău adaugă faptul că au sistat cautarile barbatului in această seara, la ora 21:00, urmand a se relua mâine la ora 7:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *