vineri, mai 17

Tecucean amendat cu 10.000 de lei pentru depozitarea deșeurilor pe câmp

Polițiștii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ana Ipătescu au depistat în zona imașului o persoană de sex masculin, în timp ce descărca moloz și alte materiale dintr-o căruță.

Ca urmare a verificărilor efectuate în vederea stabilirii identității a rezultat că aceasta se numește R.E. în vârstă de 46 de ani cu domiciliul pe raza Municipiului Tecuci, care a recunoscut faptul că nu este prima dată când aduce în această zonă deșeuri, iar molozul în cauză provine din demolarea unui grajd. Astfel, polițiștii locali au procedat la întocmirea unui proces verbal de constatare și sancționare a contravenției prin care au aplicat o amendă în valoare de 𝟭𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶 (pentru încălcarea O.U.G. 92/2021 privind regimul deșeurilor) și măsura complementară de curățarea terenului.

𝗔𝗯𝗮𝗻𝗱𝗼𝗻𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀𝗲 𝘀𝗮𝗻𝗰ț𝗶𝗼𝗻𝗲𝗮𝘇ă 𝗰𝘂 𝗮𝗺𝗲𝗻𝗱ă 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝟭𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶 𝗹𝗮 𝟮𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶 î𝗻 𝗰𝗮𝘇𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗳𝗶𝘇𝗶𝗰𝗲 ș𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝟱𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗮 𝟳𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶 î𝗻 𝗰𝗮𝘇𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗷𝘂𝗿𝗶𝗱𝗶𝗰𝗲.

Totodată, vă informăm că pentru ridicarea deșeurilor voluminoase sau a celor provenite din construcții, operatorul serviciului de salubrizare C.U.P. Tecuci pune la dispoziție saci dedicați și mașini speciale pentru ridicarea acestora. Contact: 0236.820.312.

Poliția Locală Tecuci informează că acțiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public au caracter permanent, aplicându-se de câte ori va fi cazul, sancțiuni contravenționale cu scopul de a menține curățenia în Municipiul Tecuci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *