vineri, iulie 26

Conducere nouă la RAR Galați

Începând cu data de 5 septembrie 2022 RAR Galați nu mai are șef de reprezentanță, după ce domnului inginer Emil Ciubucciu i-au fost retrase atribuțiile.

Schimbare de conducere la RAR Galați. Emil Ciubucciu, inginer cu o vechime considerabilă în rar, a rămas de astăzi fără atribuțiile de șef al instituției urmând ca în perioada imediat următoare să fie înlocuit, conform surselor GALATIX, cu președintele PMP și fost director al RAR Galați, Cătălin Cristache, care beneficiază de sprijinul Partidului Social Democrat.

Schimbare de conducere la RAR Galați. Cu toate că PMP nu mai are relevanță pe scena politică, actualul președinte PMP Galați reușește să îi convingă pe membrii PSD să îi ofere o funcție de conducere într-o instituție gălățeană.

Cătălin Cristache este de profesie inginer, absolvent al Facultății de Nave și Inginerie Electrică din cadrul Universității „Dunărea de Jos”. Acesta a fost director al Reprezentanţei Galaţi a Registrului Auto Român în perioada 2009 -2014.

De asemenea, Cătălin Cristache a fost deputat în perioada 2016-2020, timp în care a luat cuvântul în 10 ședințe, din care șase au fost declarații politice. A depus 17 declarații politice în scris, a avut 91 de propuneri legislative, dintre care cinci au fost promulgate legi și un proiect de hotărâre inițiat.

Sursa: Galatix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *