marți, mai 14

Un tânăr băut și fără permis a provocat un accident în Comuna Matca

Miercuri, 7 decembrie, în jurul orei 23:40, în timpul desfășurării activităților de serviciu polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au constatat că pe strada Ion Creangă, din aceeași comună, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul unui imobil. Imediat după acest eveniment rutier tânărul aflat la volan a coborât din autoturism, fiind vizibil sub influența băuturilor alcoolice. 

Polițiștii au stabilit că bărbatul care a condus autoturismul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicul. Acesta este din municipiul Tecuci și are 25 de ani. 

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. 

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, se arată în comunicatul IPJ Galați. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *