miercuri, mai 15

VIDEO. Spiridușii lui Moș Crăciun au ajuns mai devreme în Comuna Matca

Spiridușii lui Moș Crăciun, oameni de toate vârstele cu suflet bun, s-au mobizilat în acest an în Comuna Matca pentru a pregăti atent cadouri pentru copii dar și pentru persoanele mai în vârstă. O echipă însemnată de voluntari, tineri dar și trecuri de prima tinerețe, i-au fost alături primarului Gheorghiță Marin, reușind să ducă peste 1600 de cadouri în școli, grădinițe dar și celor mai puțini instăriți.

Nu știm sigur dacă Moș Crăciun există!

Ceea ce știm sigur, este că Primăria Matca există și încearcă an de an, să aducă daruri și zâmbete pe chipurile copiilor din comunitatea noastră.

Încă de la primele ore ale dimineții, cu dubele doldora de cadouri, am vizitat clasă cu clasă din fiecare școală.
De asemenea, o mână însemnată de voluntari, au ajutat pentru împachetarea celor 1600 de cadouri, iar pe această cale, nu putem face altceva decât să le mulțumim tuturor pentru implicare.
Când sunteți triști, când aveți momente de neliniște sau când vă lipsește zâmbetul de pe chip, urmăriți aceste imagini care pot funcționa ca un pansament pentru suflet.
Fericirea lor, a copiilor, este și fericirea noastră a tuturor!
Zile frumoase și mult spor în pregătirea sărbătorilor!”, a afirmat conducerea Primăriei Matca, într-o postare pe o rețea de socializare.

 

Felicitări, dragi voluntari, oameni cu suflet bun, fără voi, această acțiune nu ar fi avut loc!

 

De sărbători, trebuie să fim mai buni unii cu alții, daca în restul anului nu suntem în stare.

 

Vizionează clipul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *