marți, mai 21

Gropi și șanturi peste tot, dar avem concert de 45.000 de euro de Revelion

După ce a îngropat întregul oraș în noroi, primarul pregătește un adevărat dezmăț pe banii tecucenilor plătitori de taxe.

 

Chef de zile mari și dezmăț pe bani publici, asta plănuiește municipalitatea pentru noaptea de revelion în Tecuci. După ce a inaugurat un proiect uitat prin sertarele CNAIR, centura tecuci după 10 ani, lovindu-se cu pumnii în piept că este marea realizare a mandatului lui, primarul din Tecuci a pus o nouă ciupercă pe bugetul local, un concert de peste 45.000 de euro.

 

 Marele chef îi va aduce în cont unui ofertant anonim suma de 2 miliarde de lei vechi pentru doar patru ore de dans și cântec.

 

Nu va cânta domnul sau doamna cu oferta, mai degrabă vor cânta alții și el/ea va dansa. Cam cât ai nevoie să torni un strat de asfalt pe o stradă din cartierul Tecuciul nou, atât ne va costa noaptea de Revelion.

 

Atât de importantă pare a fi noaptea de revelion pentru români încât prețurile au explodat doar la Tecuci? Artiști precum Puya, Guess Who, Grasu XXL, vor încasa pentru noaptea de revelion, aproximativ 7.000 de euro, conform libertatea.ro. Delia, Motans și Holograf vor intra în noul an mai bogați cu aproximativ 20.000 de euro.

 

La polul opus al opulenței de revelion ne aflăm noi, tecucenii.

 

Tecuciul de astăzi arată mai rău ca după război. Șanțuri, gropi, noroi, lipsă de interes, le avem pe toate!

 

 

În peste 2 ani de mandat, Grigore Costin a aruncat cu banii aproape peste tot unde s-a cerut, mai puțin pentru viitorul orașului:

-Dulciuri de aproape 10.000 de euro pentru Crăciun, concerte de aproape 60.000 de euro însumate și creșteri de taxe pentru firme

 

-angajări peste angajări

 

Click aici pentru a vedea sumele încasate de alți artiști pentru a cânta în noaptea dintre ani, în alte orașe

 

Toate acestea au fost posibile doar cu cumpărarea celor doi consilieri locali cu zeci de mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *