luni, aprilie 22

Un băiat de 16 ani din Vaslui a fost reținut după ce le-a furat banii partenerilor cu care a ieșit la urat de Anul Nou

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un minor, în vârstă de 16 ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui minor, din Zorleni, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie calificată și a unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată, la data de 31 decembrie 2022, în localitatea Zorleni.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 31 decembrie 2022, la ora 21:00, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor cercetate, aflată la urat cu persoanele vătămate (3 minori, în vârstă de 14 ani, din comuna Zorleni), prin folosirea violenței și a amenințărilor, le-ar fi deposedat de diverse sume de bani.


La data de 2 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de minorul de 16 ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.


Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.


Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanei cercetate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *