marți, mai 14

Directori cu 12 clase, numiți de administrația PNL

De la prăvălie, director la primărie!

Ar putea fi titlul unei frumoase pelicule de film pentru mandatul 2020 – 2024, poate chiar de Oscar. Nu, nu este vorba despre vreo țară îndepărtată din Africa, filmul se toarnă chiar în urbea noastră, la km 0.

 

Una dintre cele mai mari greșeli politice ale actualului primar Grigore Costin a fost înșurubată cu surle și trâmbițe la finalul anului trecut, marea demitere votată prin Consiliul Local, totul cu legea pe masă.

 

Consilierii PENELE dar și alți doi consilieri murdari de febra puterii au votat două organigrame și multe demiteri. VEZI AICI

 

Odată cu organigramele noi s-a modificat si statul de funcții, unde, ce să vezi, din directori cu școli și facultăți, ne-am trezit cu directori cu 12 clase!

Stat de funcții 2022 – PNL

Stat de funcții 2019 – PSD

 

Tot ce ai nevoie ca să devii director este o unealtă veche care va funcționa și peste 100 de ani, carnetul de partid!

 

Unul pus în funcție direct de la prăvălie, altul de la volanul autocarului, Tecuciul rămăsese fără oameni competenți, unii sunt prin străinătate iar alții pe la închisoare.

 

 

Tecucenii plătesc astăzi prețul trădării din Consiliul Local prin greva realizată de PSD și UIPT.

 

 

Pierdem și vom pierde în continuare sute de mii de euro din fonduri europene din simpla durere a primarului de a-și numi directori peste directori, cât să mai ciupească și ei până în 2024.

Foto: Jurnalul Tecucean

#AMR1AN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *