vineri, mai 17

DOCUMENT. Un copil cu dizabilități este ignorat de administrația PNL – Grigore Costin

Primarul Lucian Costin este o persoană foarte ocupată. Atât de ocupat e, încât nici documente nu mai are timp să semneze.

La începutul lunii decembrie 2022, tatăl unui băiat diagnosticat cu handicap, a depus o solicitare la Primăria Tecuci pentru a putea fi încadrat ca însoțitor.

Cu toate că termenul legal a fost depășit, nimeni din administrația GEGI nu s-a deranjat să-i ofere un răspuns.

Primăria dispune de fonduri pentru încadrarea persoanelor ca însotiților, dar preferă să plătească zeci de mii de lei pentru asistații social și să treacă din pix ore de lucru NEPRESTATE. Normal, așa primar, asa asistați. Munca e grea. Se vede după felul cum arată orașul.

Cazul băiatului a impresionat mulți români în anul 2019. Mihai Gâdea a prezentat cazul cu câtiva ani în urmă, când, pe vreme unui alt regim, familia se lovea de alte refuzuri.

Bebelușul a fost salvat printr-o minune în 2019 iar astăzi, familia se lovește de alte provocări.

Emanuel a venit pe lume în 10 iulie 2019 și nu după mult timp a fost diagnosticat cu atrofie musculară spinală infantilă tip I (întârziere severă în dezvoltarea psihomotorie), dar şi cu insuficienţa respiratorie acută.

Vezi cazul prezentat în 2019: https://www.antena3.ro/amp/mihai-gadea-apel-emanuel-viata-585035.html
https://www.romaniatv.net/un-tata-face-apel-disperat-pentru-salvarea-copilului-barbatul-asteapta-ca-cnas-sa-ii-aprobe_491897.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *