vineri, mai 17

Haos în Tecuci, primarul în vacanță.

Vremea a început să se încălzească de astăzi iar ninsorile par a fi departe de zona noastră.

 

 

#SOLUȚIA orașului este încă de negăsit. Un weekend întreg de indiferență, inactivitate și lipsă de prezență în oraș, doar atât a putut rezolva primarul  PENELE pentru tecuceni. Pe surse aflăm că, primarul este în aceste zile la munte, într-o altă țară și cu siguranță nu se va întoarce nici zilele următoare.

 

 

 

Weekendul acesta am înfruntat cu greu inactivitatea și acțiunile autorităților, timp în care, primarul PNL se afla liniștit în concediu. Directori PNL au fost complet depășiți de situație, tipic unei administrații slab pregătite, și în multe cazuri s-au lsat la mâna cetățenilor de a-și curăța singuri străzile. Peste 96 de ore pe ceas s-au scurs iar singura laudă adusă administrației este.. NIMIC!

 

 

 

Pe lângă INactivitatea totală și lipsa dorinței de muncă, utilajele au blocat mai multe locuri de parcare din zona industrială și zonele interblocuri, depozitând nămeții de zăpadă pe locurile de parcare PLĂTITE de tecuceni.

 

 

 

Acum că zăpada se va topit, putem reveni la gropile noastre și să ne reamintim data viitoare că politica nu este pentru toți și nicidecum pentru orcine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *