marți, mai 7

Strada Feroviari – 3 ani de indiferență continuă

Populismul, demagogia și scandalul, au adus adesea multe victorii aleșilor locali, unii find aplaudați chiar și de populația aprig înfometată, tot de aceiași candidați. Conducătorii de azi, unii slab pregătiți, cu multă vreme de citit petrecută prin cluburi, și nu în sălile de lectură, doresc a fi viitorii salvatori ai orașului, când, de fapt, sunt moștenitorii foștilor conducători. Reci, lacomi și persecutori.

Pe la vremea lui 2020, de pe când în scaunul de primar se relaxa un alt personaj al urbei, actual primar le încălzea inimile tecucenilor arătându-și falsa îngrijorare față de cât de nevăzător era primarul și cum îi lasă pe tecuceni să-și distrugă autoturismul în craterele apărute cu știința tuturor pe străzile din Tecuci.

Astăzi, la vreme de gerar, în luna ianuarie, se împlineau nu 1, nu 2, chiar 3 ani de neliniște de la vremea lui Hurdubae, de unde ce să vezi, străzile nu arată mai bine, nici la fel, arată chiar mai rău decât era nevoie!

Cu câte o roabă de pământ și alta de lut, aruncate și îndesate în gropi, poate chiar de oamenii din zonă, strada Feroviari ne arată cu durere că aleșii noi sunt sub nivelul celor vechi. După zicala, am ales răul cel mai mic, noi, parese că l-am ales pe cel mai mare și ne mândrim cu treaba asta.

Sa mai punem la îndoială și alte fapte sau promisiuni?

Plătim astăzi un eșec despre care care sociologii spun că se întămplă odată la multă vreme și că va lasa urme adânci în economia locală. Subdezvoltarea economică a orașului, lipsa infrastructurii, dar și a interesului pentru dezvoltarea noilor generații, au distrus, nu doar orașe, au distrus vieți, familii și viitorul tinerilor noștri.

Mulțumim pentru NIMIC, administrației liberale PNL Tecuci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *