vineri, aprilie 19

EXCLUSIV. Tecuciul va avea piste de biciclete asfaltate, în locul unor străzi

Locuitorii din Muncipiului Tecuci sunt indignați de modul în care se aruncă cu banii din împrumutul revalidat de actuala administrație (300 de miliarde), sume cheltuite fără nicio fundamentare pe asfaltarea unor piste de biciclete în locul unor străzi. Mai multe imagini au apărut săptămâna trecută pe rețelele de socializare în care tecucenii surprind lucrările de mântuială contractate de administrația PNL-GEGI.

Străzile s-au îngustat substanțial, iar în unele locuri abia ai loc să întorci o mașină.

Alei cu dimensiunile unei piste de biciclete cu două sensuri, sunt turnate în aceste zile în cartierul CFR din Municipiul Tecuci. Lipsa bordurilor, dar și a elementelor de legătură între asfalt și acostament, va contribui foarte rapid la degradarea străzilor și la distrugerea acestora cât ai spune #2024.

Strada din imagini a fost vizată de lucrări zilele trecute, iar asfaltul a fost turnat direct pe pâmânt, nici măcar de piețriș nu s-au bucurat locuitorii din zonă.

Practicile de acest tip nu sunt o noutate pentru construtorii de casă ale firmelor de partid. În vara lui 2021, presa centrală relata despre furtul la vedere al construtorilor care au asfaltat mai multe străzi din Focșani, pentru a da bine în campania electorală. Străzile trebuiau asfaltate cât mai repede, doar să reziste unor noi alegeri. VEZI AICI

Constructorii nu par să fie interesați să păcălească tecuceanul doar cu un asfalt mai subțire, noua practică înșelătoare vizează îngustarea asfaltului și reducerea circulației la un singur sens de mers, la mica înțelegere.

Joaca de-a administrația făcută de PNL-GEGI se va resimți în buzunarele tecucenilor începând cu anii viitor, când, primarul va fi constrâns să crească, poate chiar să dubleze taxele locale pentru a putea plăti împrumutul, făcut doar pentru asfaltarea anumitor străzi.

Tecuceni, sunteți dornici să plătiți taxe DUBLE chiar dacă strada voastră nu va fi asfaltată în viitorii 30 de ani?

Doar o parte din străzile cartierului Tecuciul Nou și alte câteva străzi din cartierul CFR vor fi vizate de posibile asfaltări, lucrări la care vor plăti timp de 30 de ani, noi toți tecucenii, din zona industrială, Bălcescu, Crivițeni, Cernicari, Cina-Gh. Petrașcu. Toți pentru unul!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *