luni, martie 20

EXCLUSIV! Achiziții cu cântec: drujbă de 90 milioane lei și rolă de cablu de 120 milioane

Este extrem de îngrijorător faptul că banii publici sunt folosiți în mod abuziv în scop personal, iar astfel de acțiuni trebuie să fie aduse la lumină și sancționate.

Situația din Municipiul Tecuci este una alarmantă în ceea ce privește cheltuirea banilor publici. În ciuda declarațiilor publice ale primarului conform cărora acesta își propunea să facă economii, există numeroase suspiciuni că banii publici au fost cheltuiți în mod iresponsabil.

Potrivit unor surse neoficiale, primarul a acordat favoruri, a făcut angajări și a redirecționat banii din bugetul primăriei și a societăților din subordine către rudele (vezi articol) și membrii de partid PNL. Aceste practici dubioase au fost menționate și într-o serie de postări pe rețelele de socializare, însă primarul a negat orice acuzație de corupție.

De asemenea, se pare că și președintele tineretului PNL Tecuci, Marius Mihalache, a beneficiat de pe urma acestor practici. Societatea sa a vândut recent diverse produse la suprapreț către primăria din Tecuci, inclusiv o drujbă la prețul de 9000 lei, saci menajeri și produse de protocol. În plus, societatea Piete Prest a suferit o pagubă în urma vânzării de role de cablu la prețul de 11.000 lei de către același membru PNL.
Să nu uităm și de cele 470 milioane lei (47.000 lei / 9.800 euro) pe care le-a primit același Mihalache pentru a livra prăjituri care au fost oferite de către Primărie și PNL în scopul unei campanii de imagine.
În mod clar, firma președintelui tineretului PNL Tecuci și primăria au pus în aplicare un plan de a profita de banii publici. Este de neînțeles cum poate o drujbă să coste atât de mult, iar apoi să fie nevoie de accesorii suplimentare în valoare de peste 3.300 lei (astăzi).
În lumina acestor informații, cetățenii din Tecuci se întreabă cum este posibil ca banii lor să fie cheltuiți într-un mod atât de iresponsabil și cum pot fi aduse la răspundere persoanele implicate în aceste practici ilegale. În același timp, se cere o investigație riguroasă a tuturor cheltuielilor publice și a contractelor încheiate de administrația locală, astfel încât să se asigure transparența și legalitatea cheltuirii banilor publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *