vineri, aprilie 19

Prefectul de Galați, Claudiu Gavril, a finalizat prima sesiune de audiențe în Tecuci

Prefectul județului Galați, Claudiu Gavril, a susținut astăzi prima sesiune de audiențe în Municipiul Tecuci.

După încercare eșuată a primarului PNL-GEGI de a bloca activitatea prefecturii în Tecuci prin refuzul de a acorda un spațiu destinat audiențelor, tecucenii s-au prezentat într-un număr important la audiențele organizate de Prefectura Galați.

Astăzi, împreună cu doamna Nicoleta Butunoiu, secretarul General al Instituției Prefectului – Județul Galați, am avut primele audiențe în municipiul Tecuci. 18 persoane s-au înscris și au venit la sediul APIA pentru a căuta o rezolvare la problemele cu care se confruntă. Mă bucur că am reușit să vorbesc cu oamenii, să-i ascult și voi face, alături de colegii de la Instituția Prefectului – Județul Galați, tot posibilul pentru a găsi o rezolvare la problemele care ni s-au adus în atenție. Voi reveni la Tecuci, pentru audiențe, pe data de 20 aprilie 2023, iar locul de întâlnire cu cetățenii rămâne sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din strada Str. 1 Decembrie 1918, nr. 111. Cei interesați trebuie să se înscrie telefonic la numărul 0236-462.739.” a declarat Claudiu Gavril după ședința de audiențe de astăzi.

Tecucenii care au discutat astăzi cu prefectul județului Galați au rămas suprinși de amabilitatea acestuia, afirmând că „mai ușor ajungi la prefect decât la primar”.

Dezinteresul actualui primar PNL-GEGI lasă de dorit iar tecucenii nu pot ajunge în audiență la primar nici după câteva luni de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *