vineri, mai 17

CJ Galați │Dotări noi pentru școala specială, clubul sportiv și clubul copiilor din Tecuci

𝐕𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧│𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞, 𝐚 𝐜𝐥𝐮𝐛𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐆𝐚𝐥𝐚𝐭̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐞𝐜𝐮𝐜𝐢, 𝐚 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̧𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐬𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐬̧𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̧𝐚̆ 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆

Proiectul Consiliului Județean a fost declarat câștigător, urmând ca în scurt timp să fie semnat și contractul de finanțare.

”Astfel, am obținut bani europeni pentru dotarea cu echipamente digitale, mobilier și materiale didactice a Școlii Speciale “Constantin Pufan”, Liceului Tehnologic “Simion Mehedinţi”, Şcolii Speciale “Emil Gârleanu” şi a Şcolii Speciale “Constantin Păunescu”.”a transmis Costel FOTEA, președintele CJ Galați.

Mai mult, o parte din fonduri vor fi utilizate și pentru dotarea cabinetelor de consiliere și asistență psihopedagogică, precum și a celor de logopedie și alte terapii specifice.

”De asemenea, am obținut fonduri și pentru dotarea celor două cluburi sportive școlare din Galați și Tecuci cu diverse echipamente de forță, sisteme performante indoor pentru îmbunătățirea tehnicii și kituri de antrenament, precum și pentru dotarea cu materiale didactice și dispozitive IT a Palatului Copiilor, inclusiv filiala acestuia de la Tecucia completat președintele Costel FOTEA.

Valoarea totală a investițiilor este de aproximativ 2,8 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată integral prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *