joi, mai 2

Revoltă în Primăria Tecuci. Lipsa fondurilor duce la amânarea acordării unor drepturi pentru funcționari.

Surse din interiorul Primăriei Tecuci ne-au transmis faptul că primarul refuză să le acorde drepturile prevăzute de lege cu privire la voucherele de vacanță aferente anului 2023.

Amânarea acordării voucherelor de vacanţă s-ar datora lipsei banilor de la bugetul local, în ultima perioadă discutându-se în spațiul public de un potențial al doilea împrumut care va fi contractat de către Primărie.

Astfel, lipsa de viziune și leadership din partea actualei administrații a dus la proasta gestionare a bugetului local, iar nevoia continuă de împrumuturi va duce la o eventuală creștere (dublare) a taxelor și impozitelor locale.

Susținerea ratelor lunare de miliarde de lei, a salariilor de mii și zeci de mii de lei a sutelor de angajați cu carnet de partid din Primărie și societăți se va face doar printr-o presiune și mai mare pe buzunarele cetățenilor plătitori de taxe și impozite.

Revenind la importanța voucherelor de vacanță, Președinta Asocițiației Națioanale a Agențiilor de Turism a transmis faptul că „voucherele de vacanţă asigură în mare parte supravieţuirea şi dezvoltarea turismului intern, precum şi pregătirea turismului pentru incoming. 25-30% dintre vânzările agenţiilor de turism specializate pe turism intern sunt asigurate de voucherele de vacanţă”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *