joi, mai 2

La Tecuci a început campania, noaptea ca hoții.

În toiul nopții, când doar bufnițele sunt active, primarul PNL-GEGI a agățat câteva bannere prin oraș cu mesaje mincinoase.

De remarcat faptul că, dezinformarea a ajuns la cote maxime în cadrul administrației PNL, din disperarea de a mai prinde un nou mandat.

Aveți aici câteva informații pentru a înțelege situația mai bine:

  • Apă Canal S.A Galați nu este în subordinea Consiliului Județean Galați, iar UAT Mun. Tecuci este membru 
  • Apă Canal S.A Galați derulează contractul de finanţare nr.158/20.12.2017, aferent investiției „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Galati, în perioada 2014 – 2020” cu termen de finalizare până la data de 31.12.2023.

  • Proiectul celor de la Apă Canal S.A Galați are ca scop realizarea lucrărilor în infrastructură de apă şi apă uzată în 22 de unităţi administrativ teritoriale din judeţul Galați, printre care și Tecuci. (Mai multe detalii AICI)

 

  • În judeţul Galaţi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Serviciul Regional Apă Galaţi” s-a înfiinţat in 2010, având în componenţă 21 membri: Judeţul Galaţi, Municipiile Galaţi şi Tecuci, Oraşele: Tîrgu Bujor şi Bereşti, Comunele: Barcea, Braniştea, Cosmeşti, Cuza Vodă, Drăgăneşti, Fundeni, Independenţa, Iveşti, Lieşti, Matca, Pechea, Piscu, Şendreni, Slobozia Conachi, Tudor Vladimirescu şi Umbrăreşti. (Mai multe detalii CLICK AICI)

 

  • – Prin Hotărârea AGA nr. 5/2010, membrii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Serviciul Regional Apă Galaţi” (printre care și muncipiul Tecuci) au desemnat Societatea Apă Canal S.A. Galaţi ca Operator Regional.

 

  • Din anul 2010 Apă Canal S.A. Galaţi gestionează serviciul de furnizare apă potabilă și canalizare, realizând numeroase investiții pentru a scăpa tecucenii de vechea infrastructură

Concluzii ușor de tras:

  • Primarul PNL-GEGI care se poza acum câteva luni cu țevile ruginite pe care Apă Canal S.A. Galaţi le schimba, de ieri a început să nu-i mai convină. Știind că nu va prinde al doilea mandat, a început să caute vinovați pentru toate eșecurile administrației sale.
  • Lucrările celor de la Apă Canal S.A. Galaţi în restul celor 21 de UAT-uri se desfășoară în ritm alert datorită bunei gestionări, supravegheri și implicări a primarilor, iar doar la Tecuci sunt probleme. Întrebați-vă DE CE nu e în stare Primăria prin serviciile sale să fie mai implicate și să monitorizeze activ??!!
  • Când a vrut să câștige imagine a asfaltat ILEGAL străzi care ÎNCĂ se aflau în reabilitarea sistemului de apă-canal, doar pentru a fi sparte ulterior și refăcute, astfel plătindu-se din banii noștri de 2 sau chiar 3 ori pentru aceeași lucrare, chiar dacă asfaltarea revenea în dreptul celor de la Apă Canal S.A. Galaţi.

Totodată am identificat și achiziția de ieri (28.06) a Primăriei Tecuci prin care s-au achiziționat cele două bannere cu mesaj mincinos:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *