vineri, mai 3

Primul accident rutier pe podul de la Brăila s-a produs chiar în ziua deschiderii

Potrivit Rador, un șofer a încetinit pentru a face poze și a fost lovit de mașina din spate. Tamponarea a fost una ușoară, iar șoferii și-au continuat drumul. Oprirea pe poduri este interzisă și este sancționată, iar amenzile ajung până la 2.900 de lei.

Podul peste Dunăre este închis circulației pe timpul nopții

Circulația pe podul suspendat peste Dunăre va fi închisă pe timpul nopții până la sfârșitul lunii noiembrie, a anunțat vineri, 7 iulie 2023, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Podul suspendat peste Dunăre, cel mai important obiectiv de infrastructură din România postrevoluționară, a fost inaugurat joi, 6 iulie 2023, în prezența a numeroase oficialități. Cu toate acestea, obiectivul nu va putea fi folosit pe timpul nopții, până la sfârșitul lunii noiembrie. Restricțiile sunt necesare pentru demontarea unor macarale de mari dimensiuni.

„Pentru finalizarea lucrărilor auxiliare la podul suspendat, în perioada 17.07.2023-30.11.2023 se va închide traficul pe timpul nopții, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 21:00 – 6:00, exceptând zilele de sărbători legale. Astfel, circulația rutieră pe pasaj va fi permisă de sâmbătă, ora 06:00 până luni, ora 21:00”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Sursă: Monitorul de Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *