vineri, mai 17

„Fă-te frate cu dușmanul până treci puntea” sau cum primarul își vede doar interesul personal.

Primarul „cel viteaz” ne înștiințează printr-o postare pe Facebook că va sesiza organele abilitate să verifice lucrările pentru apă-canal ale celor de la Rotary după aproape 3 ani de când lucrează împreună (sic!).

 

În mesajul public postat de primar, se poate vedea că acesta face referire la o anumită ”protecție” de care a beneficiat compania Rotary în acești ani. Nimic mai corect, doar că nu face referire și la cine a oferit protecția și a închis ochii cu bună știință la dezastrul din oraș, în speță chiar el!

 

Dovada faptului că timp de 3 ani acesta a agreat firma Rotary și s-a folosit de ea pentru a-și finaliza lucrările la propriul bloc din zona Kaufland(vezi pozele de mai jos), nu ne poate arăta decât nivelul exagerat de falsitate și fariseim al baronului Gegi.

Exact ca în proverbul „fă-te frate cu dușmanul până treci puntea”, primarul Gegi ne arată cum după ce și-a atins obiectivele personale, a început un război cu firma care lucrează pe majoritatea străzilor din oraș pentru a le oferi cetățenilor apă potabilă și o infrastructură modernă și la standarde europene.

Războiul cu firma Rotary nu poate duce decât la blocarea lucrărilor, ceea ce va prelungi agonia tecucenilor și tuturor participanților la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *