vineri, mai 3

FOTO. Accident grav pe șoseaua de centură din Tecuci

Ziua cu numărul 13 nu a fost cea mai norocoasă pentru o tânără șoferiță din Furceni. Mașina în care se afla a fost avariată în totalitate în urma unui accident petrecut în cateva secunde pe șoseaua de centură.

Tânăra având direcția de deplasare dinspre Municipiul Tecuci către localitatea Furceni, a pătruns in intersecția cu șoseaua de centură a Municipiului Tecuci fără să se asigure.

Autoturismul în care se afla tânăra a fost lovit puternic de către un alt șofer care circula regulamentar. În urma impactului dintre cele două autoturisme, tânăra, aflată la volanul unui autovehicul marca MERCEDES, a fost proiectată într-un parapet poziționat în afara carosabilului.

Incidentul nefericit petrecut ieri nu este primul în această intersecție. La finalul anului 2022, înainte de darea în folosință a drumului de centură, alți doi șoferi s-au ciocnit puternic. VEZI AICI

Despre indolența administrației locale în privința siguranței rutiere nu mai încape vorba, Tecuciul este satul fără câini, unde, infrastructura rutieră lasă de dorit iar aplicarea sancțiunilor rămâne doar o lozincă de campanie dintre liberali și contractori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *