vineri, mai 17

Inițiat în anul 2017, un nou proiect european s-a finalizat la Tecuci!

Lucrările la corpul de clădire al Liceului Tehnologic “Elena Caragiani” Tecuci sunt executate în totalitate, un proiect cu fonduri europene din Programul Operațional Regional 2014-2020 inițiat de către administrația PSD condusă de Cătălin Hurdubae.

Conform documentelor de mai jos, reiese faptul că încă din anul 2017, administrația PSD a propus și aprobat în Consiliul Local Tecuci proiectul de Hotărâre nr.193/29.09.2017 privind aprobarea documentatiei tehnice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul Cresterea eficientei energetice a cladirilor publice din Municipiul Tecuci – Liceul Tehnologic Elena Caragiani, str. Costache Racovita nr. 20 bis, localitatea Tecuci, judetul Galati.

Astfel, toate proiectele europene care au fost finalizate în ultimii ani, inclusiv în acest an, au fost inițiate și gândite de către fosta administrație PSD, exemple relevante cu documente atașate fiind: construcția noului stadion, renovarea și eficientizarea energetică a Sălii Ion Petrovici, corpului vechi al Școlii nr. 10, a sediului Primăriei Tecuci, a Cantinei pentru Ajutor Social etc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *