vineri, iulie 26

Un al doilea proiect finanțat din fonduri europene s-a finalizat în această săptămână la Tecuci

Este vorba despre eficientizarea energetică a două corpuri de clădire din incinta Școlii nr. 10 ”Dimitrie Sturdza” Tecuci, mai exact atelierele și sala de sport. Centralele termice și tâmplăria au fost înlocuite cu unele performante, cu randament ridicat, ceea ce presupune eficiență mai mare, cu costuri reduse.

Aceste lucrări au fost executate în totalitate în urma un proiect cu fonduri europene din Programul Operațional Regional 2014-2020 inițiat de către administrația PSD condusă de Cătălin Hurdubae.

Conform documentelor de mai jos, reiese faptul că încă din anul 2017, administrația PSD a propus și aprobat în Consiliul Local Tecuci proiectul de Hotărâre nr.198/29.09.2017 și nr.197/29.09.2017 privind aprobarea documentatiei tehnice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul Cresterea eficientei eneretice a cladirilor publice din Municipiul Tecuci —Scoala Generala Nr.10 Dimitrie Sturdza-corp sală sport și ateliere. str. 1 Decembrie 1918, nr.26 , localitatea Tecuci. judetul Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *