duminică, mai 19

VIDEO. La un pas de accident între Tecuci și Matca

La un pas de accident pe drumul de legătură dintre Municipiul Tecuci și Comuna Matca!

Șoferul unui bolid de lux a fost suprins de o cameră de bord în cursul zilei de 10 OCTOMBRIE 2023 după ce a forțat depășirea unei coloane cu mai multe autoturisme.

În imaginile publicate pe o rețea de socializare, șoferul se afla pe contra sens, după ce a depășit la limită trei autotursme aflate în coloană și nu avea intenția de a reveni în bandă.

 

În urmă cu doar două zile, pe același sector de drum a fost raportat un incident rutier major, provocat de un șofer băut și fără simț de răspundere.

În incidentul rutier petrecut în urmă cu două zile au fost rănite 2 persoane și avariate 3 autoturisme. Citește aici

De ce nu sunt sancționați șoferii teribiliști?

Municipiul Tecuci este împânzit de șoferi agresivi, în multe cazuri băuți sau drogați, fără a fi dispuse măsuri în acest sens.

Poliția Municipiului Tecuci a primit în dotare în cursul acestui an un autoturism puternic, pentru a descuraja șoferii cu mașini scumpe și puternice să încalce legea însă până în prezent nu s-au raportat rezultate vizibile.

Tot în dotarea Biroului Rutier Tecuci se află și un pistol radar TruCAM care ar putea depista astfel de șoferi de la o distanță de peste 1km, descurajând depășirea limitelor legale de viteză.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *