vineri, mai 10

Investițiile la Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci continuă. Noi echipamente medicale au fost achiziționate

Investițiile continuă la Spitalul Municipal ”Anton Cincu” din Tecuci. Recent, au ajuns la unitatea medicală aproape 50 de echipamente medicale noi (electrocardiografe, trusă endoscopie digestivă, pompe de nutriție enterală, injectomate, analizatoare gaze și coagulare cu 4 canale).

 

Mai mult, în cel mai scurt timp, vor ajunge și alte 25 de echipamente moderne (aparat de sterilizare, ecografe, videolaringoscop, aspiratoare secreții, roboți de sterilizare și purificare a aerului și concentratoare de oxigen).

Echipamentele medicale, care vor ajuta medicii să diagnosticheze și să trateze mai bine pacienții, sunt destinate secțiilor de medicină internă, cardiologie, chirurgie, terapie intensivă, ortopedie, gastroenterologie, pediatrie și obstetrică-ginecologie.

 

Mai mult, a fost achiziționată aparatură medicală și pentru laboratorul de analize medicale, blocul operator și compartimentul de primiri urgențe.

 

„Valoarea acestei investiții, realizată cu ajutorul fondurilor europene atrase de către Consiliul Județean Galați, este de aproximativ 2,8 milioane de lei. Și nu ne oprim aici, vom continua să investim în sănătatea tecuceană.” A anunțat președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *