luni, mai 13

Un tecucean de 84 ani a provocat un accident. El a lovit un biciclist

La data de 11 noiembrie 2023, în jurul orei 10.30, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 84 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, având direcția de deplasare dinspre comuna Munteni către strada Gloriei când a ajuns la intersecția cu strada Gloriei ar fi efectuat viraj la stânga pentru a pătrunde pe această arteră rutieră și a surprins și accidentat un biciclist, cu vârsta de 63 de ani, din comuna Hudești, județul Botoșani, care circula din sens opus.

Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, însă, după verificarea în bazele de date a rezultat faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv vătămare corporală din culpă, anunțat IPJ Galați. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *