duminică, mai 19

Doi bărbați depistați la volan pe străzile din oraș fără a avea permise de conducere. Unul din ei îl avea suspendat, iar altul îl avea fals

La data de 16 noiembrie 2023, în jurul orei 10:10, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Tecuci a oprit pentru control un autoturism care era condus pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, de un bărbat, cu vârsta de 43 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul deține permis de conducere, însă are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice până în data de 13.01.2024, a transmis IPJ Galați.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

În cursul aceleiași zile, 16 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că un tânăr, cu vârsta de 24 de ani, domiciliat în comuna Movileni, județul Galați, la data de 12.11.2023, ar fi condus un autoturism pe strada Elena Doamna, din municipiul Tecuci, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Acest aspect a fost constatat, după ce bărbatul a fost invitat la sediul Poliției Municipiului Galați, în vederea stabilirii dacă este posesor de permis de conducere, iar acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Republica Moldova în anul 2017, care s-a dovedit a fi fals, a anunțat IPJ Galați într-un comunicat de presă. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals și uz de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *