duminică, mai 19

CJ Galați. Aparatură medicală modernă livrată la spitalul din Tecuci

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a anunțat livrarea echipamentelor medicale de ultimă generație la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci.

„Sănătatea este cea mai importantă. De aceea, continuăm să investim în spitale, continuăm să aducem aparatură medicală nouă și performantă.

Totul pentru a crea condiții mult mai bune de tratament la noi acasă, în spitalele gălățene. Totul pentru ca medicii să poată face proceduri noi, să pună diagnostice mai bune și să facă tratamente mai eficiente. Totul pentru salvarea vieții.

S-au investit sume cu multe zerouri în infrastructura medicală, în clădiri noi pentru spitale și în echipamente medicale.

Și nu ne vom opri aici, pentru că sănătatea este cel mai valoros lucru din viața noastră.

Înlocuim astfel vechea aparatură cu echipamente de ultimă generație, iar în unele cazuri chiar dotăm în premieră unele secții medicale cu anumite echipamente.

Recent, la Spitalul Județean și la Spitalul Municipal “Anton Cincu” Tecuci au ajuns noi echipamente medicale, pentru secțiile de Chirurgie, Urologie, Pediatrie, Ginecologie, Terapie Intensivă și Compartimentul de Primiri Urgențe.” a declarat Costel Fotea despre investiția realizată la Tecuci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *