sâmbătă, mai 18

Tecuceanca Alesia Munteanu a lansat prima piesă la o casă de discuri din București

Alesia Munteanu are doar 18 ani și până la această vârstă a obținut rezultate remarcabile în domeniul muzicii.

Practicând muzica din pasiune încă de la vârsta de 10 ani, Alesia a evoluat constant, ajungând astăzi să susțină concerte alături de mari artiști la nivel național.

Pe data de 14 Noiembrie, in cadrul concertului “Adrian din inima Enache”, desfășurat la Sala Palatului, artista Alesia Munteanu a ridicat publicul in picioare, alături de restul invitaților.

Citește mai mult despre acest eveniment AICI

Piesa „Cine ești?” a fost lansată zilele trecute în parteneriat cu producătorul MEDIA PRO MUSIC, trust asociat PROTV dar și mai multor posturi de radio din țară.

Dupa revelatia de anul trecut de la prima editie a concertului “Adrian din inima Enache”,gratie artistului Adrian Enache,am fost prezenta din nou pe scena Salii Palatului.

Ulterior, am cantat in duet alaturi de artist si la Teatrul “Radu Beligan” din Bacau.

Dupa foarte multe realizări am reusit sa colaborez cu casa de discuri Media Pro Music. Mulțumesc enorm Voices Media si Bogdan Toma pentru toata sustinerea.

Mi am dorit foarte mult ca piesa sa fie după asemănarea mea. Sa fie o piesa sensibilă, sa transimita emoție tuturor ce o asculta, indiferent de trăirile lui. Cu ajorul unor profesioniști mi am adunat gândurile și emoțiile și le-am transpus in muzica. Cea mai mare împlinire ar fi ca lumea sa empatizeze cu ele.

Titlul “cine ești” este intr o relație foarte apropiată cu ceea ce înseamnă pentru mine versurile. Este o intrbare metaforica, la care se poate gândi orice ascultător după ce simte piesa.” a declarat Alesia Munteanu pentru redacția TECUCENI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *