sâmbătă, mai 11

VIDEO Accidentul de la Tudor Vladimirescu s-a produs din cauza unui alt șofer băut

Update. În continuarea activităților investigative și de cercetare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, domiciliat în comuna Nicorești, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre o stație peco, aflată la periferia comunei Tudor Vladimirescu, ar fi pătruns pe DN 25 fără să se asigure în mod corespunzător, iar conducătorul autobuzului ar fi frânat brusc pentru a evita coliziunea față-spate dintre cele două autovehicule. În urma manevrei de frânare bruscă, ar fi fost pierdut controlul direcției de deplasare al autobuzului, care a pătruns pe sensul opus de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei și-a continuat deplasarea către municipiul Tecuci, acesta fiind identificat la domiciliul său. Bărbatul deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul cercetărilor din cadrul dosarului penal întocmit se va stabili cu exactitate gradul de vinovăție al fiecăruia dintre cei doi conducători auto, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Vezi și: Accident la Tudor Vladimirescu. O femeie a murit, iar alte 4 persoane au fost rănite

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *