duminică, mai 19

40.000 lei cadou de Crăciun din partea Primăriei, cu dedicație

Primarul Grigore “Gegi” Costin nu se oprește din a face achiziții directe de la firmele membrilor de partid. De data aceasta a cumpărat din bani publici pachete cu dulciuri de la un apropiat de-al său, mai exact de la șeful tinerilor liberali din Tecuci.

Toți ceilalți antreprenori tecuceni au fost eliminați din start de la șansa de a fi parte din proiect, poate chiar dacă aveau prețuri mai mici sau produse mai calitative.

Conform platformei online de achiziții publice SEAP, primarul, în data de 18 decembrie a cumpărat prin achiziție directă „dulciuri” și „pachet sărbători de iarnă” în valoare de peste 7.200 de euro.

Achiziția a fost făcută direct de la firma MARCOMP STEFINVEST SRL din Tecuci, iar conform listafirme.ro  aceasta este deținută de către Marius Ștefan Mihalache.

Marius MihaLACHE, patron al firmei ofertante, MARCOMP STEFINVEST S.R.L, a încasat așadar un cadou de Crăciun, cu dedicație de la Gegi.

Facându-se  că nu știe nimic, MihaLACHE distribuie postările lui Gegi, cu speranța că mai reușește să atragă un vot sau două pentru PNL Tecuci. Degeaba sunt făcute cadouri copiilor din Tecuci dacă prețurile sunt cel mai probabil umflate pentru ca Măriusică și Grigore să aibă buzunarele pline de sărbători. Tecucenii s-au prins și îi vor taxa la alegerile de anul viitor.

Degeaba sunt făcute cadouri copiilor din Tecuci dacă prețurile sunt umflate pentru ca  Măriusică și Costică  să aibă buzunarele pline de sărbători. Tecucenii se prind și îi vor taxa la alegerile de anul viitor.

 

Precizări: Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Vezi articol integral aici despre achizițiile cu cântec între MihaLACHE și Grigore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *