duminică, aprilie 28

FOTO. Accident în Nicolae Bălcescu. O bătrânică a fost lovită de un șofer drogat

În seara zilei de 20 ianuarie 2024, în jurul orei 19:48, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Tecuci, județul Galați, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane de sex feminin, în vârstă de 74 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 41 ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada menționată, a acroșat-o ușor pe femeie, care ar fi traversat strada în mod neregulamentar.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost transportată la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru primirea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării acestuia cu privire la consumul de substanțe psihoactive, a rezultat prezența în organism a unor astfel de substanțe.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

„Menționăm că rezultatul testării cu aparatul din dotarea poliției nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.” A informat IPJ Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *